¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

SOBRE MI

Ofereixo serveis de pintura decorativa, restauració i tallers (per a gent gran, joves e infants, nouvinguts...etc). Tinc el carnet d’artesana , títol d’atenció sociosanitària i monitora d’esplai, entre d’altres.

Entre altres feines, he restaurat les cucaferes de Tortosa (cossos i caps), bestiari i gegants de Tortosa, font de l’escorxador de Tortosa, passos de Setmana Santa de Tortosa, bestiari  i passos de Setmana Santa de diverses poblacions (Jesús, Prat de Compte, Sitges, Riudoms, Barcelona...), també elements de diverses esglésies (altars, figures, mobiliari) com la de Ferreries, Jesús, Campredó, Batea, Vinebre, Ginestar  i a la catedral de Tortosa.

He estat pintora de manteniment al Seminari Diocesà de Tortosa.

He pintat a Tortosa (mural trompe-l’oeil al Forn de la Canonja), també a  Sitges, Cunit, Segur de Calafell, Cardedeu, Alcalà de Henares...

Durant 6 anys vaig ser monitora formadora d’ofici a l’Ajuntament de Tortosa i a la Diputació de Tarragona en l’especialitat de pintura i revestiments.

Actualment soc autònoma apart d’impartir  tallers de Mixed Media a Manart (Tortosa) , Casa del Mar (Atmella de Mar), associacions varies de Tortosa, Prat de Compte...etc.

També m’agrada el món del reciclatge i col·laboro amb la segona Volta (Tortosa) fent tallers on la customització de mobles i la restauració es la Temàtica.

.

EXPERIÈNCIA

2014

Nuestra senyora del Roser

Limpieza y Conservación del Sagrario de la Iglesia de Nuestra Señora del Roser

2015

Joan Moreira

Presentación de la Restauración de las Miniaturas de Joan Moreira

ACTUALITAT
SUBIR